Attack the Block

2015-04-17 @ 19:25:00

Aliens in the wrong neighbourhood. Jag har velat se den här filmen i ett par år nu, den släpptes 2011, så tja, fyra år då kanske? Jag kan ju bara säga - se den om du inte har gjort det. Den var top notch. Attack the Block. Musiken, citaten och karaktärerna, what's not to love? Det är från skaparna av Shaun of the Dead, vilket jag tror säger många utav er en hel del. Det enda jag har att säga är att det är synd att den inte var längre, tror den landade på ganska prick 60 minuter? 5/5 toasterz.
 
 

Dags att lära sig strutta?

2015-04-16 @ 21:24:14

Jag kan verkligen inte gå i klackar, har liksom aldrig lärt mig stå ut med smärtan. Jag är en mes. Dåligt fruntimmer osv. Ju högre klackar, desto mer POWER! Lite så känns det. Men så, i alla fall, hittade jag massor med jättefina skor på Romwe idag. Helt okej höjd ändå, och fortfarande snygga? Men sjäääälvklart går deras storlekar bara upp till 39 och mina fossingar är till och med en storlek större. Wää. Blir inga skor för mig, men det är nästan så jag vill beställa hem alla ändå och bara.. Prova.. Låtsas att dom funkar.. Kanske beställer hem en jumpsuit och klänning dock, klänningen är ju i ett av mina favoritteman - Alice i Underlandet.
 
Sen är det ju det här med ballerinaskor, har börjat känna en väldigt stark förtjusning i dessa typer av skor. Förutom att man får fruktansvärt ont i fötterna efter ett tag så kan man ju använda dom till nästan vad som helst? Blev småkär i dom här med rosett, dom fanns i ett flertal med färger, rosa, rosa/rött, rött, svart, marinblått, nude.. Som sagt. Massor. Hade köpt hem hur många som helst om dom bara passande..
 

Twinkle, twinkle, little star

2015-04-16 @ 20:44:00

För några veckor sedan hittade jag en åh-jag-kan-inte-låta-bli-att-köpa-grej, nämligen en lampa. En sorts.. Stjärnhimmels-projektor? Jag har en vän som är väldigt förtjust i stjärnor så jag tänkte att asch, han fyller ju liksom år, så jag kan ju prova att köpa den och se om det går hem? Jag är lite osäker, den kan ju lika gärna ge ifrån sig värsta konstiga ljuset och se ut som en discolampa från 90-talet, det är nackdelen med att beställa ifrån eBay. Men jag chansade och nu har den anlänt. Jag är sååå nyfiken på hur den ser ut igång, den drivs på batterier och anländer som värsta pusslet! Så jag får vänta med att se tills jag har gett bort den. Måste komma ihåg att greja batterier också, för att kunna dra igång den direkt.
 
 
PS. Ursäkta mina kassa bilder. Jag förstår inte varför jag är så sjukt dålig på att fotografera med min kamera, borde bara skaffa en vanlig jävla kamera.. Men nä.. System är nödvändigt.. Suck, jag och mina idéer.