På jakt efter vintage-skatter

2015-03-28 @ 22:01:00

Efter vad som kan kännas som ett evigt sökande så har jag funnit mig en del skatter, bara den senaste veckan. Jag har varit på två, tillställningar, I guess you'd say? Och eftersom att bloggen fortfarande går i blöjor så har jag inte uppdaterat någonting kring Beyond Retros Garagesale, som var förra helgen. Så jag passar på här, tillsammans med mina fynd från Uppsala Vintagefestival.
 
 
2,5h köande och 1h shopping senare (På Beyond Retro Garagesale) fann jag mig en rosa stickad tröja, exaaakt som jag har velat ha, kanske aning stor och luktar lite väl mycket tant, men det går att ordna! 50 spänn för allt stickat, så jag ordnade mig ett räjält kap! Dessutom köpte jag en svart.. Lackväska? Antar jag att man kan säga. I 40-talsstuk. Tyvärr är den ju svart och gör sig halvtastigt på bild i mörker, så jag tog aldrig riktigt någon bild på denna. Men det kommer väl tids nog.
 
 
Uppsala Vintagemässa må varit ganska litet, men ack så välfyllt. Jag hittade nog minst ett dussin klänningar, men det blev ingenting av med det. Var fruktansvärt nära att kamma hem en pastellblå kavaj med matchande pennkjol i.. Ull antar jag? FRRRUKTANSVÄRT vackra, fast kanske något årtioende för nytt för mig? 60/70 misstänker jag. Kjolen var lite kortare än jag önskade och tyvärr var midjemåttet inte desamma som mitt. Efter det fann jag mig en solgul FANTASTISK klänning som tyvärr var så pass mycket för liten att jag inte ens förmådde mig prova den. SYND! Men som tröst köpte jag mig en solgul nylonscarf för 50 kr och en urtjusig väska, i modell jättestor, precis som scarfen (så dom ser ju inte stora ut tillsammans på bild alls, haha!) för 125 kr!! #fettjävlakap

Låtsas-Ferdinand

2015-03-27 @ 21:37:00

Jag kunde inte låta bli idag. Jag tjatat på mamma större delen av mina tonår om att få pierca septum, och lagom till min 18 födelsedag insåg jag bara att det inte var så viktigt. Jag har trots allt inte ens tagit hål i öronen.. Men så snavade jag på ett inlägg på Kissies blogg och föll i träsket igen. Har alltid blivit lite drömmig kring snygga septumringar på folk, men det här vart droppen. Det är ju för snyyyyggt! Tanken med fejk har väl slagit mig också, men det kändes så sjukt löjligt (#tönt). Men alltså.. När jag tänker efter så är det väl bara töntigt att tycka det är töntigt, haha! Jag gör väl som jag viiiill, så jag köpte en fejkis idag. I all hast. "Rose gold" med en liten blingbling på. Den beräknas dimpa ner i brevlådan till början av April, får väl se vad jag säger och gör då.
 

Ready for t(e)akeoff!

2015-03-27 @ 00:29:57

ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT BUKT PÅ DESIGNEN! Jag anser att det ser tillräckligt decent ut för att påbörja min bloggning igen nu. Det känns rätt bra faktiskt. Har saknat det här med att blogga, som jag alltid säger. Tänker inte göra några löften nu, för jag är så dålig på att hålla dom. Men det ska bli skönt att få ur sig all nonsens.