HAUL, eller någon annat kul rubrik

Jag kan verkligen inte hindra mig själv, nu har jag shoppat so en TOK sedan löning.. Här kommer lite utav sakerna jag har köpt, because why not, jag är dålig på att blogga, som vanligt. Skulle in till stan för att köpa ny concealer och foundation, tänkte att jag kanske behövde puder också när jag ändå var i farten (har använt NYX löspuder efter att mitt förra MAC löspuder tog slut, men jag saknade MACs så mycket, trots priset, det ÄR bättre!).
 
 
En överblick på att jag konkade hem på första dagarna av shopping. En mix av nytt och gammalt. Damernas värld-tidningarna fick jag ifrån Hattmakaren. En man som är helt underbar, som har gett mig två uppsättningar med ett fleeertal gamla tidningar (från 40-50-tal). Har även köpt ramar och tekoppar på second hand, tekopparna hade jag tänkt göra ljus av. Uppdaterar mitt projekt här i så fall. Införskaffade även lite ljus osv, behöver bara vekar nu, tänkte att man kanske kan smälta ner värmeljusen. Om inte det betyder att dom börjar dofta så mycket att man får huvudvärk.. Låter inte helt orimligt faktiskt.. We'll see! 
 
Bodysplash 39.50,- / Doftvärmeljus 24.50,- / Doftljus burk 34.50,- från Åhléns


69.50,- från H&M
Mitt vanliga löspuder var slut, så jag testade pressat - ingen skillnad sa hon? Vad tycker ni? / 220,- från Åhléns
 Foundation 275,- / Concealer 180,- från Åhléns


Kunde absolut inte motstå den här kombinationen, bh:n har jag tittat på förut, men dom här granniepantiesarna stal mitt hjärta på plats direkt. / BH 250,- / Trosa 100,- från KappAhl
 Min favoritparfym/bodysplash från Body Shop är tyvärr säsongsvara för ulen 2014. MEN, dom hade ett helt paket kvar från i julas, i butiken i Sollentuna - med halva priset! Så jag passade på. Can't resist me suum cranberries. / Presentbox 241.50,- från Body Shop
 Här minns jag tyvärr inga priser, plus att det saknas två nagellack i bild. Ett grönt skimrigt, som mamma fick i morsdagspresent, samt ett riktigt mörkrött nagellack till mig själv. Det på översta raden är faktiskt ifrån Apotek Hjärtat, och det på nedre är ifrån Pink Room.

Kommentera här: